Cautare

54178 de rezultate pentru "cea mai tare cerere in casatorie" (5.94 secunde)
Cei care inchiriaza un apartament in aceasta perioada nu trebuie sa se mai ingrijoreze ca pretul chiriei va fi umflat de proprietar.
Potrivit unui ordin emis recent de ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, obtinerea rentei viagere nu mai este conditionata de prezentarea dovezii intabularii terenului pentru noul proprietar. ... Aceasta prevedere era necesara, potrivit specialistilor, pentru a se înlatura inconvenientele generate de deplasarea potentialului rentier în zona de apartenenta a terenului.
Potrivit unui ordin emis recent de ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, obtinerea rentei viagere nu mai este conditionata de prezentarea dovezii intabularii terenului pentru noul proprietar. ... Aceasta prevedere era necesara, potrivit specialistilor, pentru a se înlatura inconvenientele generate de deplasarea potentialului rentier în zona de apartenenta a terenului.
Valul de solicitari privind micsorarea taxei pe valoare adaugata (TVA) a produselor alimentare de baza, printre care si painea, sunt doar praf in ochii romanilor.
Cu toate acestea, potrivit Ministerului Integrarii Europene, in spatiul Uniunii Europene nu exista un pret de referinta al laptelui, pretul fiind stabilit liber in functie de cerere si oferta.
Intrucat impozitul pe salarii este un impozit final, contribuabilii-persoane fizice nu mai declara veniturile din salarii sau asimilate salariilor obtinute in 2005, indiferent de perioada desfasurarii activitatii si de numarul angajatorilor la care au lucrat, potrivit unui comunicat al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Incepand de vineri a intrat in vigoare Legea insolventei, publicata in Monitorul Oficial 359/21 aprilie 2006.
Acesta a mai atras atentia asupra cresterii deficitului bugetar peste nivelul stabilit de autoritati, care reprezinta de asemenea unul dintre riscurile privind inflatia pentru acest an.
Raiffeisen Bank va renunta la finantarea proiectelor imobiliare in Romania anul acesta si in 2009, daca nu va observa imbunatatirea conditiilor pietei, in prezent stopand si proiectele pe care le avea in pregatire in vara, a spus, pentru NewsIn, prim-vicepresedintele bancii, Marinel Burduja.
La mai bine de doi ani de la blocarea pietei imobiliare, craiovenii care viseaza la propria locuinta isi pot cumpara una la preturi pornind de la 21.000 - 22.000 de euro.
Dupa ce Lordul Black din Brentwood a depus o interpelare in Camera Lorzilor, Ministerul Apararii a recunoscut ca nu a dat inca documentele Arhivelor Nationale, pentru a fi facute publice, acuzand cerinte suplimentare de procesare si declarand ca fisierele vor fi publicate la sfarsitul anului 2015 sau in 2016.
faptul ca Ion Anghel, consilierul PRM, nu ar mai fi membru de partid si ca atare nici ales local, trecerea oficiala a lui Vasile Iorga la PD-L, prin care si-ar fi pierdut calitatea de consilier local, precum si demisia sa din Consiliul Local.
Conducerea Prefecturii si a Consiliului Judetean Gorj, precum si reprezentantii Primariilor Novaci si Baia de Fier cauta solutii pentru a infiinta in zona montana Ranca un centru de interventie in caz de urgenta.
Conducerea PSD a decis ieri sa ii impuna lui Mircea Geoana ca timp de sase luni sa nu faca declaratii care sa nu fie in acord cu linia partidului.
Comisia de ancheta privind afacerile Daimler in Romania, aprobata marti de Biroul Permanent, a fost eliminata de pe ordinea de zi a plenului, care trebuia sa o valideze, cu 59 de voturi ale PD-L, UNPR si UDMR, reprezentantii puterii motivand ca o astfel de initiativa ar arunca in derizoriu activitatea Senatului.
Pentru a munci legal in Danemarca, cetatenii romani au nevoie de permis de munca si de sedere.
Pentru a munci legal in Danemarca, cetatenii romani au nevoie de permis de munca si de sedere.
Încalzirea neasteptata a vremii a adus în prim-planul preocuparilor fermierilor semanaturile de primavara. ...  20 de lei kilogramul este pretul cel mai mic la care fermierii doljeni pot achizitiona samânta de porumb.
Procesul intentat Directiei de Munca de catre ArcelorMittal Galati, prin care se solicita anularea actului administrativ prin care institutia a refuzat inregistrarea actului aditional care prevedea prelungirea valabilitatii CCM de la Combinat pana la 31 decembrie 2008, va avea azi un prim termen, care se anunta a fi unul fierbinte, in conditiile in care Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) a depus saptamana trecuta, la Tribunal, cerere de interventie in proces.
Ministerul Finantelor a stabilit prima lista a contribuabililor inactivi, dupa intrarea in vigoare a noilor criterii si proceduri de declarare a firmelor ca fiind inactive (prin Ordinul nr. 819 din 19 mai 2008 pentru aprobarea Procedurii privind declararea contribuabililor inactivi).
google-analytics.com